Gehoorbescherming op de werkvloer

Tijdens uw werk kan het voorkomen dat u de hele dag blootgesteld wordt aan veel lawaai. Denk aan beroepen in de haven, de bouw of fabriek. Slechthorend als gevolg van lawaai is dan ook een veel voorkomende beroepsziekte. Goede bescherming van het gehoor is daarom noodzakelijk om blijvende beschadiging te voorkomen. Afhankelijk van het aantal decibel is een werkgever zelfs verplicht om gehoorbescherming aan te bieden. De oplossing om uw gehoor te beschermen bieden o.a. Pluggerz en Noizezz oordoppen.

Afhankelijk van uw werksituatie zijn er diverse varianten oordoppen beschikbaar. Met de juiste gehoorbescherming wordt het geluid tot een veilig niveau gedempt, terwijl u indien nodig met uw collega’s kunt blijven communiceren.

Uw Expertcentrum het Oor audicien informeert u graag over de oplossing die bij uw werksituatie past.


Adres

Houtstraat 54
1353 BC Almere Haven

 036 - 303 09 07
 info@expertcentrumhetoor.nl

 Volg ons

BTW nummer: NL003754209B08
kvk nummer: 82953686

Openingstijden

Maandag: 9.30 – 17.30 uur
Dinsdag: 9.30 – 17.30 uur
Woensdag: 9.30 – 17.30 uur
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 9.30 – 17.30 uur
(evt. buiten openingstijden op afspraak)

Leverings- en betalingsvoorwaarden

Bereikbaarheid Almere Haven

Almere Haven is prima te bereiken met de fiets of het openbaar vervoer. Maar het is ook zeker aantrekkelijk om met de auto te komen.

Auto parkeren
In Almere Haven kunt u gratis parkeren. Er zijn twee parkeergarages die 24 uur per dag open zijn: de Sluisgarage en de Brinkgarage. Daarnaast zijn er nog een groot aantal gratis parkeerplaatsen rondom het winkelgebied. Deze zijn in de Houtstraat, de Meerstraat, het Bivak, de Kerkstraat, de Haak, de Plaats, en op het Binnenhof.

Openbaar vervoer
Ook met het openbaar vervoer bent u snel in Almere Haven. Vanuit het centrum van Almere vertrekken elke paar minuten bussen naar Almere Haven. In slechts 15 minuten bent u in het centrum van Haven. Er is geen station in Almere Haven, maar ook met de streekbus is het gemakkelijk bereikbaar. De reistijd vanaf Amsterdam is ongeveer 45 minuten.

Busvervoerder Keolis verzorgt onder de naam allGo het busvervoer in heel Almere, dus ook in Haven. Informatie over de tijden is te vinden op de website van allGo.

Daarom Expertcentrum het Oor


  • De klant staat voorop - uw wensen en eisen vormen ons uitgangspunt
  • Eerlijkheid - ook als het nieuws niet positief is
  • Persoonlijke aandacht
  • Transparantie - openheid in aanpak en prijsopbouw
  • Optimale service - u betaalt pas als u volledig tevreden bent
  • Onafhankelijkheid - we werken met alle A-merken