Bent u slechthorend?


Slechthorendheid komt niet alleen voor bij oudere mensen. 50% van de slechthorenden is zelfs jonger dan 65 jaar. Slechthorendheid komt vaak geleidelijk zonder dat u het zichzelf goed beseft. Maar u merkt wel dat u bijvoorbeeld een gesprek lastig kunt volgen. Ook krijgt u moeite om een gesprek goed te verstaan wanneer u in een groter gezelschap bent. Of problemen om de televisie of radio goed te verstaan.


Slechthorendheid is echter meer dan het niet goed kunnen horen van geluiden. Ook komt het voor dat het lijkt of het geluid wordt vervormd of doffer of juist scherper klinkt. Door slechthorendheid raken mensen vaak in een isolement. Mensen gaan lastige situaties mijden zoals feestjes, verjaardagen of vergaderingen.

Elk mens is uniek en dat geldt ook voor uw gehoor. Samen met u gaat Expertcentrum het Oor graag op zoek naar de beste hooroplossing. Onze audiciens geven u altijd een deskundig advies over het niveau van uw gehoor en de oplossingen om uw gehoor te verbeteren.

Vrijblijvend uitproberen?Adres

Houtstraat 54
1353 BC Almere Haven

 036 - 303 09 07
 info@expertcentrumhetoor.nl

In verband met bijscholing zijn wij van 9 t/m 12 februari 2024 gesloten. Volg ons

BTW nummer: NL003754209B08
kvk nummer: 82953686

Openingstijden

Maandag: 9.30 – 17.30 uur
Dinsdag: 9.30 – 17.30 uur
Woensdag: 9.30 – 17.30 uur
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 9.30 – 17.30 uur
(evt. buiten openingstijden op afspraak)

Leverings- en betalingsvoorwaarden

Bereikbaarheid Almere Haven

Almere Haven is prima te bereiken met de fiets of het openbaar vervoer. Maar het is ook zeker aantrekkelijk om met de auto te komen.

Auto parkeren
In Almere Haven kunt u gratis parkeren. Er zijn twee parkeergarages die 24 uur per dag open zijn: de Sluisgarage en de Brinkgarage. Daarnaast zijn er nog een groot aantal gratis parkeerplaatsen rondom het winkelgebied. Deze zijn in de Houtstraat, de Meerstraat, het Bivak, de Kerkstraat, de Haak, de Plaats, en op het Binnenhof.

Openbaar vervoer
Ook met het openbaar vervoer bent u snel in Almere Haven. Vanuit het centrum van Almere vertrekken elke paar minuten bussen naar Almere Haven. In slechts 15 minuten bent u in het centrum van Haven. Er is geen station in Almere Haven, maar ook met de streekbus is het gemakkelijk bereikbaar. De reistijd vanaf Amsterdam is ongeveer 45 minuten.

Busvervoerder Keolis verzorgt onder de naam allGo het busvervoer in heel Almere, dus ook in Haven. Informatie over de tijden is te vinden op de website van allGo.

Daarom Expertcentrum het Oor


  • De klant staat voorop - uw wensen en eisen vormen ons uitgangspunt
  • Eerlijkheid - ook als het nieuws niet positief is
  • Persoonlijke aandacht
  • Transparantie - openheid in aanpak en prijsopbouw
  • Optimale service - u betaalt pas als u volledig tevreden bent
  • Onafhankelijkheid - we werken met alle A-merken