Professionele hoortest en uitslag


Krijgt u steeds vaker te horen van mensen in uw omgeving dat u ze niet goed heeft verstaan? Aarzel niet en laat uw gehoor checken. Gehoorverlies is namelijk doorgaans onomkeerbaar en heeft een grote impact op uw persoonlijk en maatschappelijk functioneren. Tijdig behandelen van gehoorverlies kan de negatieve effecten ervan verminderen. 1,2 miljoen Nederlanders kampen met doofheid. U staat dus niet alleen!

Een vrijblijvende hoortest in 4 stappen

1. Kennismaking

Onze gecertificeerde audiciens nemen graag de tijd voor u om te luisteren naar uw persoonlijke situatie, wensen en mogelijkheden.

2. Controle

Voordat er een betrouwbare hoortest uitgevoerd kan worden, bekijkt onze audicien de conditie van uw gehoorgang en het trommelvlies.

3. Hoortest

U kunt bij Expercentrum het Oor terecht voor een gratis hoortest. Na afloop weet u of u nog even goed hoort als vroeger.

4. Adviesgesprek

Na afloop van de hoormeting krijgt u een professioneel en eerlijk advies van onze audicien.

Bij Expertcentrum het Oor bent u altijd welkom voor gratis hoortest. Onze audiciens zijn StAr-gecertificeerd. U bent dan ook verzekerd van een professionele hoortest en uitslag. Binnen vijftien minuten weet u hoe het met uw gehoor is gesteld.

Hoe werkt een gehoortest?

Wilt u weten hoe het ervoor staat met uw gehoor, dan kunt u bij ons een afspraak maken voor een hoortest. Belangrijk voor een goede hoortest is dat uw oren schoon zijn. Laat wanneer mogelijk vooraf aan de hoortest uw oren nakijken door uw dokter, een KNO-arts of één van onze audiciens.

Met een gehoortest gaan we onderzoeken of u last heeft van een verminderd gehoor en in welke mate. Hiervoor doen we u een koptelefoon op waardoor u geen omgevingsgeluiden meer hoort. Vervolgens hoort u een reeks piepjes: afwisselend per oor, in geluidssterkte en toonhoogte. Uiteindelijk krijgen we een gedetailleerd beeld van uw gehoorverlies per frequentie. Indien nodig doen we aanvullend een spraaktest om uw spraakverstaan in kaart te brengen.

De uitslag van uw hoortest

Wanneer we de hoortest hebben afgerond, dan verwerken we de uitslag in een zogenaamde audiogram. Per oor wordt in een grafiek weergegeven hoe u per frequentie hoort. Bij een gehoorverlies van 35 decibel of meer is een hoortoestel aan te raden. Soms kan het voorkomen dat de uitslag indicatie geeft dat uitgebreider onderzoek door een KNO-arts of audiologisch centrum nodig is. Aan de hand van uw uitslag adviseren we u eerlijk en transparant naar de voor u beste vervolgstap.

Nog beter horen en verstaan begint met een professionele hoortest. Maak een afspraak voor een gratis hoortest bij Expertcentrum het Oor!

Vrijblijvend uitproberen?

Bent u benieuwd of u een hoortoestel nodig heeft? Vraag online naar een afspraak voor een hoortest.
Wilt u zich direct laten adviseren of geheel gratis één van onze hooroplossingen uitproberen? Wij maken graag met u een afspraak. Onze gediplomeerde audiciens staan u bij met deskundig advies om zo tot een persoonlijk op maat gemaakte oplossing te komen.

Bel: 036 - 303 09 07

Of maak een afspraak via onze contactpagina.
Adres

Houtstraat 54
1353 BC Almere Haven

 036 - 303 09 07
 info@expertcentrumhetoor.nl

 Volg ons

BTW nummer: NL003754209B08
kvk nummer: 82953686

Openingstijden

Maandag: 9.30 – 17.30 uur
Dinsdag: 9.30 – 17.30 uur
Woensdag: 9.30 – 17.30 uur
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 9.30 – 17.30 uur
(evt. buiten openingstijden op afspraak)

Leverings- en betalingsvoorwaarden

Bereikbaarheid Almere Haven

Almere Haven is prima te bereiken met de fiets of het openbaar vervoer. Maar het is ook zeker aantrekkelijk om met de auto te komen.

Auto parkeren
In Almere Haven kunt u gratis parkeren. Er zijn twee parkeergarages die 24 uur per dag open zijn: de Sluisgarage en de Brinkgarage. Daarnaast zijn er nog een groot aantal gratis parkeerplaatsen rondom het winkelgebied. Deze zijn in de Houtstraat, de Meerstraat, het Bivak, de Kerkstraat, de Haak, de Plaats, en op het Binnenhof.

Openbaar vervoer
Ook met het openbaar vervoer bent u snel in Almere Haven. Vanuit het centrum van Almere vertrekken elke paar minuten bussen naar Almere Haven. In slechts 15 minuten bent u in het centrum van Haven. Er is geen station in Almere Haven, maar ook met de streekbus is het gemakkelijk bereikbaar. De reistijd vanaf Amsterdam is ongeveer 45 minuten.

Busvervoerder Keolis verzorgt onder de naam allGo het busvervoer in heel Almere, dus ook in Haven. Informatie over de tijden is te vinden op de website van allGo.

Daarom Expertcentrum het Oor


  • De klant staat voorop - uw wensen en eisen vormen ons uitgangspunt
  • Eerlijkheid - ook als het nieuws niet positief is
  • Persoonlijke aandacht
  • Transparantie - openheid in aanpak en prijsopbouw
  • Optimale service - u betaalt pas als u volledig tevreden bent
  • Onafhankelijkheid - we werken met alle A-merken