Visie


Mijn naam is Tanja Perencevic en ben eigenaar en oprichter van Expertcentrum het Oor. Ik zit ruim vijftien jaar in het vak. Voordat ik begon met Expertcentrum het Oor heb ik bij twee audiciensbedrijven gewerkt, beide zelfstandige audiciens. Dit was een “geweldige en een zeer positieve reis” en zeker een verrijking. Hierbij bedank ik iedereen die mij in deze verrijking geholpen heeft.


Mijn werk is mijn passie, en zoals ze zeggen: “Love what you do and you’ll never work a day in your life”! Glinsterende ogen en een glimlach van een tevreden cliënt is het mooiste cadeau die je kan ontvangen. Oogjes van een kindje die de stem van zijn ouders kan horen met de juiste gehooroplossing, vertelt hele boeken ...

Maak een afspraak bij Expertcentum het Oor en laten we samen werken aan uw “Gehoorwinst” - want dat kan!

Ik ben een StAr geregistreerd audicien. Dat betekent dat ik voldoe aan de kwaliteitseisen van de Stichting Audicienregister (StAr). Verder volg ik regelmatig workshops en seminars. Zo ben ik steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, onderzoeken en technieken.
Als eigenaar van een zelfstandige audicienspraktijk ben ik merkonafhankelijk. Ook heb ik afspraken met alle zorgverzekeraars.

Door middel van goede samenwerking met kno, audiologische centra en huisartsen is de kwaliteit gewaarborgd.

“De geweldige wereld van GEHOORWINST fascineert me!”Adres

Houtstraat 54
1353 BC Almere Haven

 036 - 303 09 07
 info@expertcentrumhetoor.nl

 Volg ons

BTW nummer: NL003754209B08
kvk nummer: 82953686

Openingstijden

Maandag: 9.30 – 17.30 uur
Dinsdag: 9.30 – 17.30 uur
Woensdag: 9.30 – 17.30 uur
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 9.30 – 17.30 uur
(evt. buiten openingstijden op afspraak)

Leverings- en betalingsvoorwaarden

Bereikbaarheid Almere Haven

Almere Haven is prima te bereiken met de fiets of het openbaar vervoer. Maar het is ook zeker aantrekkelijk om met de auto te komen.

Auto parkeren
In Almere Haven kunt u gratis parkeren. Er zijn twee parkeergarages die 24 uur per dag open zijn: de Sluisgarage en de Brinkgarage. Daarnaast zijn er nog een groot aantal gratis parkeerplaatsen rondom het winkelgebied. Deze zijn in de Houtstraat, de Meerstraat, het Bivak, de Kerkstraat, de Haak, de Plaats, en op het Binnenhof.

Openbaar vervoer
Ook met het openbaar vervoer bent u snel in Almere Haven. Vanuit het centrum van Almere vertrekken elke paar minuten bussen naar Almere Haven. In slechts 15 minuten bent u in het centrum van Haven. Er is geen station in Almere Haven, maar ook met de streekbus is het gemakkelijk bereikbaar. De reistijd vanaf Amsterdam is ongeveer 45 minuten.

Busvervoerder Keolis verzorgt onder de naam allGo het busvervoer in heel Almere, dus ook in Haven. Informatie over de tijden is te vinden op de website van allGo.

Daarom Expertcentrum het Oor


  • De klant staat voorop - uw wensen en eisen vormen ons uitgangspunt
  • Eerlijkheid - ook als het nieuws niet positief is
  • Persoonlijke aandacht
  • Transparantie - openheid in aanpak en prijsopbouw
  • Optimale service - u betaalt pas als u volledig tevreden bent
  • Onafhankelijkheid - we werken met alle A-merken