U bepaalt


U bepaalt zelf in welke auto u rijdt, wanneer u een nieuwe bank koopt, waar u heen gaat op vakantie, etc. Maar bij de meeste zorgverzekeraars mag u niet zelf kiezen welk hoortoestel u wilt dragen en wanneer dit nodig is. Wij vinden het belangrijk u deze keuze wel te geven. Wij zijn een onafhankelijke, zelfstandige audicien waar uw vrije keuze voorop staat.


Het voordeel van vrije keuze hoortoestellen is dat u zelf bepaalt welk merk en type hoortoestel u draagt. De audiciens bij Expertcentrum het Oor geven u een deskundig advies en inventariseren samen met u wat uw wensen zijn. Hierbij zoeken wij de voor u meest passende hooroplossing.

Vrije keus hoortoestellen

Expertcentrum het Oor biedt u een vrije keuze in hoortoestellen. Bij de vrijekeuze hoortoestellen kiest u zelf uit alle merken, type en de allerkleinste hoortoestellen die wij u kunnen bieden.

Niet bij elke audicien en zorgverzekeraar maar bij Expertcentrum het Oor wel!

Zorgverzekerings hoortoestellen

Naast de vrije keuze hoortoestellen levert Expertcentrum het Oor ook zorgverzekeringshoortoestellen.

De zorgverzekeraars verdelen slechthorendheid in vijf categorieën. En bieden per categorie een keuze uit een aantal hoortoestellen.

De zorgverzekeraars vergoeden voor een gedeelte en onder bepaalde voorwaarden uw hoortoestellen. De vergoeding is wettelijk vastgesteld. De hoogte van de vergoeding hangt af van uw polisvoorwaarden en of u in aanmerking komt voor een hoortoestel.

Omdat per persoon de situatie verschilt is het belangrijk om u hierover door ons te laten informeren. De audicien van Expertcentrum het Oor neemt de tijd voor u en alle mogelijkheden zullen met u worden besproken.

Omdat u zelf wilt kunnen kiezen hoe u hoort!

Adres

Houtstraat 54
1353 BC Almere Haven

 036 - 303 09 07
 info@expertcentrumhetoor.nl

 Volg ons

BTW nummer: NL003754209B08
kvk nummer: 82953686

Openingstijden

Maandag: 9.30 – 17.30 uur
Dinsdag: 9.30 – 17.30 uur
Woensdag: 9.30 – 17.30 uur
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 9.30 – 17.30 uur
(evt. buiten openingstijden op afspraak)

Leverings- en betalingsvoorwaarden

Bereikbaarheid Almere Haven

Almere Haven is prima te bereiken met de fiets of het openbaar vervoer. Maar het is ook zeker aantrekkelijk om met de auto te komen.

Auto parkeren
In Almere Haven kunt u gratis parkeren. Er zijn twee parkeergarages die 24 uur per dag open zijn: de Sluisgarage en de Brinkgarage. Daarnaast zijn er nog een groot aantal gratis parkeerplaatsen rondom het winkelgebied. Deze zijn in de Houtstraat, de Meerstraat, het Bivak, de Kerkstraat, de Haak, de Plaats, en op het Binnenhof.

Openbaar vervoer
Ook met het openbaar vervoer bent u snel in Almere Haven. Vanuit het centrum van Almere vertrekken elke paar minuten bussen naar Almere Haven. In slechts 15 minuten bent u in het centrum van Haven. Er is geen station in Almere Haven, maar ook met de streekbus is het gemakkelijk bereikbaar. De reistijd vanaf Amsterdam is ongeveer 45 minuten.

Busvervoerder Keolis verzorgt onder de naam allGo het busvervoer in heel Almere, dus ook in Haven. Informatie over de tijden is te vinden op de website van allGo.

Daarom Expertcentrum het Oor


  • De klant staat voorop - uw wensen en eisen vormen ons uitgangspunt
  • Eerlijkheid - ook als het nieuws niet positief is
  • Persoonlijke aandacht
  • Transparantie - openheid in aanpak en prijsopbouw
  • Optimale service - u betaalt pas als u volledig tevreden bent
  • Onafhankelijkheid - we werken met alle A-merken