Telefonie voor slechthorenden


Telefoongesprekken duidelijk verstaan? Dat kan!

We weten allemaal dat het soms heel lastig is om een telefoongesprek - zeker met hoortoestellen - goed te kunnen volgen. De PHONE-DEX en de PHONAK DECT CP1 zijn veelzijdige, draadloze telefoons die het gesprek direct doorstuurt naar uw hoortoestellen zodat u een helder geluid ontvangt.
Heel eenvoudig in het gebruik - u hoeft slechts de telefoon op de vertrouwde manier vast te houden zodat u goed in de microfoon kunt spreken. U hebt geen extra accessoires nodig en u hoeft ook niet het luisterspoelprogramma op uw hoortoestel in te schakelen.

Uiteraard zijn deze producten alleen compatible met het merk hoortoestellen waar de telefoon voor geschikt is. Er zijn nog veel meer mogelijkheden om met de bestaande hoortoestellen veel beter te kunnen telefoneren.

Streamen is mogelijk op Iphone en Android.

Bent u nieuwsgierig kom langs of maak een afspraak bij info@expertcentrumhetoor.nlAdres

Houtstraat 54
1353 BC Almere Haven

 036 - 303 09 07
 info@expertcentrumhetoor.nl

 Volg ons

BTW nummer: NL003754209B08
kvk nummer: 82953686

Openingstijden

Maandag: 9.30 – 17.30 uur
Dinsdag: 9.30 – 17.30 uur
Woensdag: 9.30 – 17.30 uur
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 9.30 – 17.30 uur
(evt. buiten openingstijden op afspraak)

Leverings- en betalingsvoorwaarden

Bereikbaarheid Almere Haven

Almere Haven is prima te bereiken met de fiets of het openbaar vervoer. Maar het is ook zeker aantrekkelijk om met de auto te komen.

Auto parkeren
In Almere Haven kunt u gratis parkeren. Er zijn twee parkeergarages die 24 uur per dag open zijn: de Sluisgarage en de Brinkgarage. Daarnaast zijn er nog een groot aantal gratis parkeerplaatsen rondom het winkelgebied. Deze zijn in de Houtstraat, de Meerstraat, het Bivak, de Kerkstraat, de Haak, de Plaats, en op het Binnenhof.

Openbaar vervoer
Ook met het openbaar vervoer bent u snel in Almere Haven. Vanuit het centrum van Almere vertrekken elke paar minuten bussen naar Almere Haven. In slechts 15 minuten bent u in het centrum van Haven. Er is geen station in Almere Haven, maar ook met de streekbus is het gemakkelijk bereikbaar. De reistijd vanaf Amsterdam is ongeveer 45 minuten.

Busvervoerder Keolis verzorgt onder de naam allGo het busvervoer in heel Almere, dus ook in Haven. Informatie over de tijden is te vinden op de website van allGo.

Daarom Expertcentrum het Oor


  • De klant staat voorop - uw wensen en eisen vormen ons uitgangspunt
  • Eerlijkheid - ook als het nieuws niet positief is
  • Persoonlijke aandacht
  • Transparantie - openheid in aanpak en prijsopbouw
  • Optimale service - u betaalt pas als u volledig tevreden bent
  • Onafhankelijkheid - we werken met alle A-merken