Uw hoortoestel verzekeren


Een hoortoestel is een kostbaar bezit dat u altijd met u meedraagt. Daarom is het een veilig idee dat u uw hoortoestel kunt verzekeren tegen verlies, diefstal en onherstelbare beschadiging. We kunnen u in de winkel meer informatie geven over de verschillende mogelijkheden.


Verzekeren tegen verlies en diefstal

Maak een bewuste keuze of jij jouw hoorhulpmiddel tegen verlies en diefstal wilt verzekeren. In sommige gevallen kan jouw hoorhulpmiddel onder de inboedelverzekering vallen. Jouw schadeverzekeraar kan je hierover informeren. Heb je een hoortoestel in bruikleen gekregen van jouw zorgverzekering? Dan is dit wellicht verzekerd via jouw audicien of kan je bij verlies of diefstal een beroep doen op jouw aansprakelijkheidsverzekering. Ga je op vakantie, kijk dan naar jouw reisverzekering of het daarin is meegenomen.
Blijkt dat je hoorhulpmiddelen niet in een andere verzekering meegenomen kunnen worden, dan kan je ofwel zelf een aparte schadeverzekering afsluiten of via een nazorgcontract aangeboden door jouw audicien. Let hierbij weer op de mogelijke werelddekking voor als je op vakantie gaat.

Let op! Voor alle verzekeringen geldt: de schade of het verlies mag niet aan jezelf te wijten zijn. Hoorhulpmiddelen die je per ongeluk ergens laat liggen vallen niet onder de verlies-, en diefstalverzekering, omdat dan sprake is van nalatigheid. Let op! Zijn je hoorhulpmiddelen gestolen of verloren, dan moet je vaak aangifte doen bij de politie en een kopie van de aangifte naar jouw verzekeraar sturen.

Adres

Houtstraat 54
1353 BC Almere Haven

 036 - 303 09 07
 info@expertcentrumhetoor.nl

 Volg ons

BTW nummer: NL003754209B08
kvk nummer: 82953686

Openingstijden

Maandag: 9.30 – 17.30 uur
Dinsdag: 9.30 – 17.30 uur
Woensdag: 9.30 – 17.30 uur
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 9.30 – 17.30 uur
(evt. buiten openingstijden op afspraak)

Leverings- en betalingsvoorwaarden

Bereikbaarheid Almere Haven

Almere Haven is prima te bereiken met de fiets of het openbaar vervoer. Maar het is ook zeker aantrekkelijk om met de auto te komen.

Auto parkeren
In Almere Haven kunt u gratis parkeren. Er zijn twee parkeergarages die 24 uur per dag open zijn: de Sluisgarage en de Brinkgarage. Daarnaast zijn er nog een groot aantal gratis parkeerplaatsen rondom het winkelgebied. Deze zijn in de Houtstraat, de Meerstraat, het Bivak, de Kerkstraat, de Haak, de Plaats, en op het Binnenhof.

Openbaar vervoer
Ook met het openbaar vervoer bent u snel in Almere Haven. Vanuit het centrum van Almere vertrekken elke paar minuten bussen naar Almere Haven. In slechts 15 minuten bent u in het centrum van Haven. Er is geen station in Almere Haven, maar ook met de streekbus is het gemakkelijk bereikbaar. De reistijd vanaf Amsterdam is ongeveer 45 minuten.

Busvervoerder Keolis verzorgt onder de naam allGo het busvervoer in heel Almere, dus ook in Haven. Informatie over de tijden is te vinden op de website van allGo.

Daarom Expertcentrum het Oor


  • De klant staat voorop - uw wensen en eisen vormen ons uitgangspunt
  • Eerlijkheid - ook als het nieuws niet positief is
  • Persoonlijke aandacht
  • Transparantie - openheid in aanpak en prijsopbouw
  • Optimale service - u betaalt pas als u volledig tevreden bent
  • Onafhankelijkheid - we werken met alle A-merken