Testpersonen gezocht!


Wilt u als eerste kennis maken met de nieuwste hoortechnologie?


Het nieuwe hoortoestel zorgt volgens klinische studies voor het beste spraakverstaan in gezelschap en voor een aanzienlijke vermindering in de luisterinspanning; u bent dus minder moe aan het einde van de dag. De nieuwe techniek zorgt ook voor de meest natuurlijke geluidsbeleving wat u in staat stelt om de voor u belangrijke geluiden te horen. Naast de directe koppeling met uw smartphone bestaat ook de mogelijkheid om uw toestel door de audicien op afstand bij te laten stellen.


Uw medewerking is belangrijk

Nieuwe technieken zo goed mogelijk laten aansluiten op ieders wensen en behoefte; dat is waar Expertcentrum het Oor naar streeft. En daar kunt u een bijdrage aan leveren. In de test wordt u dan ook gevraagd om diverse luistersituaties te beoordelen in direct contact met uw audicien.

Wat kunt u verwachten van een testpersonentoestel

 • Helder natuurlijk geluid: Geniet van de wonderen van geluid zoals ze gehoord zouden moeten worden met een hoortoestel dat een helder natuurlijk geluid levert.
 • Briljant spraakverstaan: Deelnemen aan gesprekken met vrienden, collega's en dierbaren. Speech Enhancer verhoogt zachte spraak in rustige situaties of wanneer vanaf een afstand wordt gesproken.
 • Gepersonaliseerde ruisonderdrukking: Personaliseer in real time de mate van ruisonderdrukking die u wilt bereiken met Dynamic Noise Cancellation. Deze hoortoestelinstelling vindt u in de geheel nieuwe myPhonak 4.0-app.
 • Verbindt met smartphone, TV en meer: Verbind tot twee apparaten met Bluetooth tegelijk en schakel moeiteloos tussen de twee apparaten.
 • Met één tik toegang tot spraakbediening: Beantwoord een telefoonoproep, activeer de spraakbediening en pauzeer of hervat een muziekstream met Tap Control.
 • Slimme apps: Bedien uw hoortoestellen, krijg toegang tot nuttige functies en personaliseer uw instellingen via de geheel nieuwe myPhonak-app.
 • Goed horen is je goed voelen: De staat van uw gehoor speelt een fundamentele rol in uw algehele welzijn. Goed horen houdt u in contact met uw dierbaren en de veranderlijke wereld om u heen.

Aanmeldformulier


Adres

Houtstraat 54
1353 BC Almere Haven

 036 - 303 09 07
 info@expertcentrumhetoor.nl

 Volg ons

BTW nummer: NL003754209B08
kvk nummer: 82953686

Openingstijden

Maandag: 9.30 – 17.30 uur
Dinsdag: 9.30 – 17.30 uur
Woensdag: 9.30 – 17.30 uur
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 9.30 – 17.30 uur
(evt. buiten openingstijden op afspraak)

Leverings- en betalingsvoorwaarden

Bereikbaarheid Almere Haven

Almere Haven is prima te bereiken met de fiets of het openbaar vervoer. Maar het is ook zeker aantrekkelijk om met de auto te komen.

Auto parkeren
In Almere Haven kunt u gratis parkeren. Er zijn twee parkeergarages die 24 uur per dag open zijn: de Sluisgarage en de Brinkgarage. Daarnaast zijn er nog een groot aantal gratis parkeerplaatsen rondom het winkelgebied. Deze zijn in de Houtstraat, de Meerstraat, het Bivak, de Kerkstraat, de Haak, de Plaats, en op het Binnenhof.

Openbaar vervoer
Ook met het openbaar vervoer bent u snel in Almere Haven. Vanuit het centrum van Almere vertrekken elke paar minuten bussen naar Almere Haven. In slechts 15 minuten bent u in het centrum van Haven. Er is geen station in Almere Haven, maar ook met de streekbus is het gemakkelijk bereikbaar. De reistijd vanaf Amsterdam is ongeveer 45 minuten.

Busvervoerder Keolis verzorgt onder de naam allGo het busvervoer in heel Almere, dus ook in Haven. Informatie over de tijden is te vinden op de website van allGo.

Daarom Expertcentrum het Oor


 • De klant staat voorop - uw wensen en eisen vormen ons uitgangspunt
 • Eerlijkheid - ook als het nieuws niet positief is
 • Persoonlijke aandacht
 • Transparantie - openheid in aanpak en prijsopbouw
 • Optimale service - u betaalt pas als u volledig tevreden bent
 • Onafhankelijkheid - we werken met alle A-merken