Vreemd voorwerp in het oor


Kinderen willen nog weleens een vreemd voorwerp in het oor stoppen. Dat kan bij zichzelf of bij een ander zijn. Ook volwassenen blijken met enige regelmaat voorwerpen zoals lucifers, wattenstaafjes of balpendoppen in het oor te steken die per ongeluk afbreken of die zij er zelf niet meer uitkrijgen.


Volwassenen doen dit vaak om het oor schoon te maken. Ze vergeten daarbij dat ons oor zelf reinigend is. Wanneer u denkt dat uw kind een batterij in zijn oor heeft gestopt (of in de neus of keel) is dat een spoedeisende situatie. U dient dan direct naar een arts of naar de spoedeisende hulp te gaan, zodat daar de batterij eruit kan worden gehaald. Het gebeurt met enige regelmaat dat kinderen vreemde voorwerpen, zoals sieraden, wattenstaafjes, plastic speelgoed, gummetjes in hun oor (neus of keel) stoppen. Onder vreemde voorwerpen worden alle voorwerpen verstaan die in het lichaam gestopt worden die daar niet thuis horen en daar ook schade kunnen veroorzaken wanneer er niet naar gekeken wordt door een arts of medisch specialist.

Adres

Houtstraat 54
1353 BC Almere Haven

 036 - 303 09 07
 info@expertcentrumhetoor.nl

 Volg ons

BTW nummer: NL003754209B08
kvk nummer: 82953686

Openingstijden

Maandag: 9.30 – 17.30 uur
Dinsdag: 9.30 – 17.30 uur
Woensdag: 9.30 – 17.30 uur
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 9.30 – 17.30 uur
(evt. buiten openingstijden op afspraak)

Leverings- en betalingsvoorwaarden

Bereikbaarheid Almere Haven

Almere Haven is prima te bereiken met de fiets of het openbaar vervoer. Maar het is ook zeker aantrekkelijk om met de auto te komen.

Auto parkeren
In Almere Haven kunt u gratis parkeren. Er zijn twee parkeergarages die 24 uur per dag open zijn: de Sluisgarage en de Brinkgarage. Daarnaast zijn er nog een groot aantal gratis parkeerplaatsen rondom het winkelgebied. Deze zijn in de Houtstraat, de Meerstraat, het Bivak, de Kerkstraat, de Haak, de Plaats, en op het Binnenhof.

Openbaar vervoer
Ook met het openbaar vervoer bent u snel in Almere Haven. Vanuit het centrum van Almere vertrekken elke paar minuten bussen naar Almere Haven. In slechts 15 minuten bent u in het centrum van Haven. Er is geen station in Almere Haven, maar ook met de streekbus is het gemakkelijk bereikbaar. De reistijd vanaf Amsterdam is ongeveer 45 minuten.

Busvervoerder Keolis verzorgt onder de naam allGo het busvervoer in heel Almere, dus ook in Haven. Informatie over de tijden is te vinden op de website van allGo.

Daarom Expertcentrum het Oor


  • De klant staat voorop - uw wensen en eisen vormen ons uitgangspunt
  • Eerlijkheid - ook als het nieuws niet positief is
  • Persoonlijke aandacht
  • Transparantie - openheid in aanpak en prijsopbouw
  • Optimale service - u betaalt pas als u volledig tevreden bent
  • Onafhankelijkheid - we werken met alle A-merken